Nyheter
Senaste nyheterna överst.

7 oktober 2009
TV-serien För alla åldrar har premiär i Barnkanalen. Albin spelar dockan Lilltjejen och redan i första avsnittet visar han prov på sina dialektkunskaper då han spelar en finsk hamnarbetare som kommer på besök.
Trailer för För alla åldrar:

Februari-maj 2009
Dialektmannen Albin bor i Stockholm för att medverka under inspelningen av TV-serien För alla åldrar som visas i Barnkanalen under hösten 2009. Han jobbar både som dockskådespelare och "vanlig" skådespelare. Som vanlig skådespelare får han visa prov på sina dialektkunskaper.
10 december 2008
Dialektmannen åker till Stockholm och besöker företaget BLA Stockholm (som ligger bakom Höjdarna, Allram Eest, Janne och Mertzi, ComHem-reklamfilmerna, m.m.) och Petter Lennstrand (Allram Eest) blir imponerad av dialektmannens färdigheter. Detta leder till att Dialektmannen får jobb på BLA.
20 januari 2008
Dialektmannen får en gästbok på sajten.
17 januari 2008
Dialektmannen medverkar i Göteborg direkt ännu en gång. Han blir intervjuad och får även göra reklam för Dialektmannen.se. (Ladda ner klippen som en MP3-fil här).
14 januari 2008
Dialektmannen medverkar i P4 morgon Göteborg och demonstrerar sina färdigheter. Han får även en dröm uppfylld: Att presentera en låt. (Resultatet kan du ladda ner som MP3-fil här).
När han var där fick han också spela in ett ljudklipp till P4 morgons hemsida. (Ljudklippet kan du ladda ner här).
7 januari 2008
Lotta Sjöberg från Sveriges Radio P4 Göteborg ringer och frågar om Dialektmannen kan tänka sig att medverka i ett program om dialekter. Programmet sänds den 14 januari någon gång efter klockan 07:30.
23 oktober 2007
Efter att P3:s Christerredaktion ringt upp Dialektmannen och bett honom medverka i programmet får Dialektmannen inleda programmet Christer som den 23:e oktober handlade om just dialekter. Du kan ladda ner detta i MP3-format här.
20 september 2007
Sajten Dialektmannen.se ser dagens ljus.
16 september 2007
Dialektmannen egosurfar och upptäcker att en kvinna vid namn Celina har bloggat om honom.
24 augusti 2007
Final i Christers talangjakt. Samtalen från de fem tidigare veckornas delfinaler spelas upp och av de fem finalisterna väljs Dialektmannen ut som ensam segrare. (Klipp från finalen går att ladda ner här).
17 augusti 2007
Dialektmannen blir uppringd av Emma på Christerredaktionen som undrar om han har möjlighet att vara med i programmet. Han svarar ja och får vara med och tävla. Dialektmannen tävlar och vinner delfinalen. (Klipp från delfinalen går att ladda ner här).
10 augusti 2007
En ung man utanför Göteborg ringer in till radioprogrammet Christers talangjakt. En annan man i telefonslussen ger honom namnet "Dialektmannen" och säger att de nog ringer upp inom en timme. De ringer inte upp förrän en vecka senare.